Méhpempő és virágpor, az egészség őrzői

  • 2015. június 11. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Virágpor az egészségért
Virágpor az egészségért

A méhpempő a méhek garatmirigye által termelt értékes és különleges váladék, összetettsége mindenkit lenyűgöz. A hagyományos és a modern orvoslás egyaránt elismeri különleges erejét. A tiszta méhpempő természetes formájában van, nem kerül feldolgozásra és 17 aminosavat, rengeteg ásványi anyagot, számos fehérjét, vitamint, nyomelemet, valamint cukrokat és zsírsavakat tartalmaz. Az apiterápia a méhpempő és virágpor fogyasztását is magába foglalja, a méz használatán kívül.

A méhek által előállított értékes anyagokat már az ősidők óta használja az ember gyógyítás, szépülés és ápolás céljából. A friss méhpempő fogyasztása serkenti az agyműködést, jó hatással van a beszédközpontra, a látás- és hallásérzékelésre, a mozgás koordinációra, de még a logikára is. A szellemi frissesség elérése és megtartása a bio méhpempő fogyasztásával könnyen megvalósítható. A memória javítása és serkentése nemcsak az idősebbek, hanem a fiatalok számára is fontos. A Méhpempő és virágpor együttes fogyasztása felerősíti a hatóanyagok erejét. A méhpempő joggal megérdemli a szuperélelmiszer megnevezést.