A fali tükör, mint díszítőelem

  • 2015. május 5. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Falitükör, a lakás dísze
Falitükör, a lakás dísze

A tükör már minden háztartásban megtalálható és használata a napi rutinnak része, nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is. Ön gondolt már arra, hogy a tükör nemcsak saját kinézetünkre, hanem a lakás esztétikájára is pozitív hatással lehet?

Pedig lehetséges, ha egy igazán designos és minőségi fali tükör kerül elhelyezésre az otthonában, akkor világosabbnak és nagyobbnak mutathatja, valamint teljesen átformálhatja a meglevő stílust. Álmodja meg a tökéletes tükröt és a Max Üvegstúdió Kft. munkatársai valóra váltják kívánságát!

A cég edzett üveg felhasználásával készített fali tükör számos változatát valósítja meg. Amennyiben nincs még elképzelése, akkor tekintse meg az uvegstudio.hu oldalon a már meglevő modelleket vagy kérje szakemberek segítségét és tervezzék meg együtt az ideális darabot!

Az idei trendet a mozaikszerű keret, az apró tükrökből készült kép és a különleges formát öltő fali tükör képviseli. De ha Ön a hagyományos formára szavaz, esetleg egyéni elképzelései vannak, a Max Üvegstúdió Kft. akkor is a rendelkezésére áll.

Címkék: