gumiabroncs tároló állványrendszer

A gumiabroncs tároló állványrendszer nagyon hasznos

  • 2019. május 2. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Szerelő műhelyekben, szervizekben és autó, illetve motorbicikli kerék forgalmazó üzletekben is sok abroncsnak kell helyet találni. Bizonyára mindenki látott már ilyen helyeken egymásra halmozott, szinte hegyekben álló gumikerekeket, ami egyrészt nem túl szép látvány, de nem is túl praktikus, mert bármikor eldőlhetnek és nehéz hozzájuk férni.

A gumiabroncs tároló állványrendszer biztonságos és hatékony megoldást kínál erre a problémára. Ha Ön is valami hasonló vállalkozásba, tevékenységbe kezdene, akkor ezt mindenképpen szerezze be! A www.raktech.hu oldalon olyan kivitelezésben és méretben rendelheti meg, amilyenben csak szeretné, így a lehető legjobban ki tudja majd használni a rendelkezésre álló helyet.

Ráadásul a gumiabroncs tároló állványrendszer révén, az esetleges baleseteket is elkerülheti, valamint a munkaidőt is csökkentheti. Hiszen a gumiabroncs tároló állványrendszer nem engedi elgurulni, leesni a felhelyezett kerekeket, ugyanakkor bármelyikhez könnyen hozzá tud majd férni, le tudja venni és visszatenni, ha kell.