A kutyád foga koszosabb mint hinnéd, erre megoldás az ultrahangos fogtisztítás!

  • 2016. május 18. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Ultrahangos fogtisztítás kutyáknak
Ultrahangos fogtisztítás kutyáknak

A kutyák, mint eredendően ragadozó állatok, erős fogazattal rendelkeznek. Ugyanakkor a háziasítás egyik mellékhatásaként, őket is érintik a fogbetegségek, amelyeket jó megelőzni. Ebben segít Önnek, az Oh My Dog kutyakozmetika szakértő csapata.

Ma már az elavult kaparásos módszer helyett, a legmodernebb ultrahangos technikával vesszük fel a küzdelmet az ínybetegségek megelőzése, a parodontitis és a rossz szájszag ellen. A teljesen fájdalommentes, ugyanakkor rendkívül hatékony kezelés minden kutyának ajánlott, megelőzésképpen is.

Az Oh My Dog csapata által szakszerűen elvégzett kezelés, az ultrahangos csúcstechnika és a speciális nanobuborékos fogkrém hamar megteszi a dolgát, a különbség nem csupán szemmel látható lesz, de hosszútávra is biztosítja a kutya fogazatának egészségét.

Az Oh My Dog kutyakozmetika nyújtotta szolgáltatás széppé és egészségessé teszi a kutyák fogait, hogy kedvüket leljék a táplálkozásban és ezáltal hosszú évekig minőségi életet élhessenek, szeretett gazdájuk társaságában.