A praktikus és kényelmes babafészek

  • 2019. február 9. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Praktikus babafészek

Ha szeretne házimunkát végezni úgy, hogy közben az újszülöttjén is rajta tarthassa a szemét, akkor kelleni fog valami, amibe biztonságosan elhelyezheti. Ez lehet akár a babakocsi vagy a gyerekülés is, de amennyiben ezeknek nincs hely, esetleg nem szeretné bevinni a szobába, konyhába, akkor is van még alternatívája.

Például a babafészek sokkal praktikusabb helytakarékosság szempontjából, illetve ennek a mozgatása is könnyebb, hiszen olyan, mintha egy puha párnát tenne egyik helyről a másikra. A babafészek ráhelyezhető a kanapéra, egy fotelre vagy egyéb méretesebb fekvő-, ülőalkalmatosságra is, a picit pedig csak bele kell tenni.

Ez abban is segít, hogy bárhol van a kicsi, lesz valami ismerős körülötte, így mindig biztonságban fogja érezni magát, illetve Ön is nyugodt lehet afelől, hogy nem történhet a szeme fényével semmi baj. Hiszen a babafészek körülöleli a picit, aki így még véletlenül sem tud legurulni, még akkor sem, amikor már próbálkozik a fordulással vagy azzal, hogy felnyomja magát könyökre, esetleg tenyérre.

Címkék: