rendezvényfotózás

A rendezvényfotózás az üzleti élet része

  • 2023. augusztus 8. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Egy prezentáció, intézmény megnyitója vagy üzleti esemény jó minőségű fotókat igényel, amelyek aztán felhasználhatóak a későbbi munkákban. Míg a privát portrék az érzelmekre és az emlékekre helyezik a hangsúlyt, addig a rendezvényfotózás az üzleti élet része.

A fotós az újságíró szerepét tölti be, megörökítve a megrendezésre kerülő esemény legjelentősebb és legerősebb pillanatait. Az eseményről készült rendezvényfotózásból származó képeket aztán sikeresen használják fel portfólióként és értékesítési formában.

Ez a stílus ideális bármilyen kereskedelmi rendezvényhez, legyen az egy workshop, prezentáció vagy szeminárium. A klasszikus fotózás célja az érzelmek, a reakciók és az ünnepi hangulat megörökítése. A rendezvényfotózás más célokat tűz ki.

Itt maga az esemény, annak színpadai, résztvevői és vendégei tárulnak fel. A fotós az a személy, akitől az Ön fontos és jelentős napjának emlékei függenek majd. A kiválasztása tehát legalább olyan hangsúlyos, mint magának az ünnepségnek a megszervezése.