vichy

A Vichy szerepe az öregedésgátlásban

  • 2023. október 31. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az egészség a bőr állapotától is függ. Ez az a vezérelv, ami a Vichy munkatársait ösztönzi. A márka több évtizede úttörő szerepet tölt be a bőröregedés kutatás területén, különös tekintettel a bőr korai öregedésének jeleit befolyásoló környezeti hatásokra. A cég bőrgyógyászokkal együttműködve, minden életkorra és életszakaszra megfelelő termékeket fejleszt ki, hogy minden arcbőr típus megkapja azt, amire szüksége van.

A bőrápoló termékek széles választékának alapja a Vichy termálvíz, ami a Franciaország szívében található védett vulkanikus régióból származik. Magas ásványi anyag koncentrációja ideális összetevővé teszi a bőrápolásban, mivel felvértezi a bőrt a környezeti hatások ellen és hidratál. Ha már a nedvességnél tartunk, a Vichy bőrápolási termékei hialuronsavval is gazdagítottak, ami magához köti a vizet, ezáltal ráncok nélküli bőrt eredményez. Mivel a korral csökken a hialuronsav termelés, ezért 30 éves kor előtt célszerű megfelelő, hialuronsavat tartalmazó öregedésgátló arcápolót használni.

Aktív hatóanyagairól ismert az Embryolisse

A népszerű francia márkát egy bőrbetegségekkel foglalkozó szakember fejlesztette ki az 1950-es években, aki munkásságát kifejezetten a bőr- és arcápolásnak szentelte. A cég azóta olyan dermokozmetikai termékeket kínál, amelyek minden igényt kielégítenek, a puha és hidratált bőr elérése érdekében. A formulákban található hatóanyagoknak köszönhetően, az Embryolisse termékek különösen alkalmasak a problémás bőrre.

Az összetevők között a szója, az aloe vera, a shea vaj és méhviasz is szerepel. A hatóanyagok összetétele sokáig a gyártó egyik titka volt. Azonban mára, az Embryolisse formulák már nem számítanak többé titoknak, még a kozmetikusok előtt sem. A nők körében jól ismertek lettek és a profi sminkmesterek is előszeretettel használják ezeket. A márka legtöbb terméke elérhető az online gyógyszertárunkban is. Szeretne több információt kapni ezekről? Semmi gond! Csak olvassa el az Embryolisse termékek leírását! Itt többek között az alkalmazásra vonatkozó utasításokat és az összetevők listáját is megtalálhatja.

Címkék: