wizzair kézipoggyász

A WizzAir kézipoggyász szabályokhoz kötött

  • 2023. augusztus 4. péntek
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A légitársaság legutóbb 2018-ban változtatott a szabályokon, ami a kiegészítő méretét illeti. A WizzAir kézipoggyász ingyen fedélzetre vihető változata maximum 40*30*20 cm és 10 kg súlyú lehet.

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag a saját ülőhely előtti sor ülése alá helyezheti el a felszállást követően, nem pedig a felül fellelhető csomagtartóba. A tartalmát tekintve nem szabad olyan tárgyakat belehelyezni, amelyek veszélyt jelenthetnek a gépre vagy a többi utasra. A gyakori kérdések közé tartozik a folyadék felvitele.

Legfeljebb 100 ml űrtartalmú átlátszó, visszazárható tartályba lehetséges, műanyag tasakban. A WizzAir kézipoggyász leméréséhez ajánlott digitális csomagmérőt használni. A kampójára kell a poggyászt akasztani ahhoz, hogy azonnal kimutassa a tömegét.

Ez a praktikus eszköz olyan pici, hogy akár a ruhazsebben is könnyen elfér. Némelyik típus zseblámpaként is használható. A tapasztalt utazók ezt használják. A WizzAir kézipoggyász szövet és keményfedeles variációban egyaránt beszerezhető.