Acana táp többféle igény szerint

  • 2018. június 19. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Acana táp

Még a felelősségteljes gazdik is sokszor hajlamosak azt hinni, hogy a kutyájuknak elsősorban húsra és csontra van szüksége az optimális fejlődéshez. Az Acana táp nemcsak ezeket tartalmazza, hiszen a készítői nagyon jól tudják, hogy a kutyusoknak szénhidrátokra, tojásra és zöldségekre is szükségük van a kiegyensúlyozott étrendhez.

Házilag elkészíteni ilyen ételt az állatnak meglehetősen nehéz lenne és nem is biztos, hogy a kutyatartók tudnák, hogy mit milyen arányban kell beletenni. Az Acana táp optimális mennyiségben tartalmazza mindazt, amire a kora, neme, mérete és életstílusától függően szüksége van.

A kis- és nagytestű kutyák fehérjeszükséglete változó, ezért fontos ezt a szempontot is figyelembe venni, ahogy azt is, hogy a kölyökkutyák igényei eltérőek a felnőttekétől. Az Acana táp számos fajtája megvásárolható, hiszen a készítők pontosan ismerik és szem előtt tartják a különböző igényeket. Ha szeretné ezeket az eledeleket kényelmesen, cipekedés nélkül megvásárolni, akkor rendelje meg a webtap.hu webshopból!

Címkék: