American Tourister Light, a megbízható útitárs

  • 2017. december 13. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
American Tourister light

Messzebb vagy hosszabb időre elutazni már a csomagolás szempontjából is sokszor problémás. Azonban ez egyszerű és kényelmes is lehet az American Tourister Light társaságában. Mit takar ez a név? Ez nem jelent mást, mint a modern, praktikus fajtáját a bőröndöknek.

Egyre többen választják a légitársaságokat az utazáshoz, hiszen manapság repülni már mindennaposnak számít. A zsúfolt repülőtereken és a gépen is fontos, hogy a poggyász ne foglaljon sok helyet és ne legyen túl nehéz. Érdemes ezért olyan bőröndöt vagy táskát választani, amelyik megfelel számos légitársaság kabinpoggyász méretbeli előírásainak. Az American Tourister Light megfelel például a KLM, Air France és EasyJet, de még a British Airways/Iberia légitársaságoknak is. Tehát fontos szem előtt tartani, hogy nemcsak a saját igényeinknek kell megfeleljen az utazótáska vagy bőrönd. Természetesen miután mérlegeltük a légitársaságok elvárásait, ne feledkezzünk meg a sajátjainkról sem! Az American Tourister Light az egyik legkényelmesebb és igen könnyű bőrönd, hiszen alig több mint 1,5 kg. Sok utazótáska és bőrönd már önmagában is nehéz, főleg ha meg is pakoljuk jó sok cuccal.

Ennek a típusnak még rengeteg egyéb kiváló tulajdonsága van. Okos kialakítású, bővíthető, 4 minőségi kerékkel és kétszáras húzófogantyúval van felszerelve. Az American Tourister Light TSA lakatja a magas fokú biztonságról gondoskodik. Nagyon rugalmas, praktikus rakodási opciókkal rendelkezik az alsó rekeszben található keresztpántoknak, valamint a zsebeknek köszönhetően. Az American Tourister Light is megvásárolható az etaska.hu webáruházból, sok más kiváló minőségű és gyönyörű táska mellett.