Szabó Kitti Aviva torna oktató

Aviva torna teherbeeséshez: hogyan érdemes nekikezdeni?

  • 2023. október 27. péntek
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Nagyon sok magyar házaspár várja mindhiába a gyermekáldást és orvostól orvosig mennek, hátha valaki tud nekik segíteni. Létezik egy természetes metódus is, az Aviva torna, ami ugyanolyan eredményes lehet, mint a gyógyszeres kezelés. Szabó Kitti Aviva torna oktató erre is részletesen kitér a weboldalán. A módszer speciális beszorító és ellazító gyakorlatai nagyszerűen támogatják a női szervek működését, illetve beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

Kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására lett kifejlesztve ez a mozgásforma, egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner által. Az Aviva torna támogatja a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozza a hormonszintet. Ideális módszer peteérés elősegítésére, ovuláció serkentésére, de abban az esetben is hasznos lehet, ha a petevezeték elzáródása, szűkülete jelenti a problémát. A torna az úgynevezett dolgozó zónát mozgatja meg, ami köldöktől combközépig tart.

Mindenki tudja, hogy mennyire fontos a jó vérkeringés a test minden részében, hiszen ahol ez nem megfelelő, ott előbb-utóbb bajok lesznek. Az alhasi izmok, a medence, gát, farizmok, lapockák közötti izmok és a nyak speciális megmozgatásával, az Aviva tornagyakorlatok fokozzák az artériás vérkeringést, így pedig több vitamin és hormon jut az alhasi szervekbe. Serkentik a vénás vérkeringést is, aminek hatására a fölösleges anyagcsere termékek, salakanyagok és szén-dioxid eltávolítása felgyorsul.

Munkára késztetik a belső elválasztású mirigyeket, amit az izmok feszítésével és ellazításával érnek el. Továbbá, az Aviva torna aktiválja a nyirokrendszeri keringést, erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot, regenerálja a kötőszöveti rendszert. Aki teherbe szeretne esni, de eddig még nem sikerült, annak tanácsos felkeresnie a valtozasmuhely.hu weboldalt, ahol minden információt megtalál a metódusról, valamint jelentkezhet egy Aviva tanfolyamra is. Az órákon a gyakorlatsor elsajátítása mellett, megtanulhatjuk a helyes légzést, testhasználatot és táplálkozást is.