Az ideális vastagságú laminált padló

  • 2018. január 15. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Mire kell figyelni a laminált padló esetében?

Amikor az ember vásárolni szeretne valami olyat, amihez nem igazán ért, akkor jobban jár, ha kikéri azok véleményét, akik jártasak az adott területen vagy kérdéskörben.

A laminált padló sokak által kedvelt, de legalább ugyanennyien utálják, ami azért van, mert gyakran úgy vásárolnak be, hogy a színén kívül szinte semmit nem tudnak róla. Egyáltalán arról sincs fogalmuk, hogy mire kell figyelniük. Az egyik legfontosabb szempont, amire feltétlenül figyelmet érdemel az a laminált padló vastagsága. Azok, akik igazán értenek hozzá, általában lebeszélik az ügyfeleiket a 6 milliméteresről, mivel ez több szempontból vállalhatatlan. Általában a szakemberek azt tartják, hogy a minőségi laminált padló 7 milliméternél kezdődik, azonban ezt a vastagságút is csak akkor ajánlják, ha felsőbb kategóriás termékről van szó.

A 8 milliméteres talán a legideálisabb, ugyanis ez már stabilabb és kopásállóbb az előbbieknél, és a klikk rendszere is jobb. Nyilván, hogy ez drágább is, de megéri kicsivel többet fizetni, hiszen több szempontból is megbízhatóbb.