Az ingyenes szerver bérlés valódi költségei

  • 2014. október 9. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Ingyenes szerver bérlés
Ingyenes szerver bérlés

Szeretné, ha cégének internetes jelenléte nem járna folyamatos bosszúságokkal? Fontosnak tartja a megbízhatóságot, és a keresőoptimalizálással elért eredményeket nem rontaná el egy alkalmatlan szerverszolgáltató választásával? Érdemes elgondolkodnia azon, hogy az ingyenes tárhelyek mennyi előnyt nyújtanak, és emellett milyen hátrányokkal kell számolnia, ha mellettük teszi le voksát.

A profi szerver bérlés (egy profi cégnél, például itt: https://www.doclernet.hu/szerverberles/) azonnali költsége magasabb, de hosszabb távon bizonyosan megtérül, főleg, ha az olyan előnyöket veszi figyelembe, mint a megbízhatóság, az adatbiztonság, vagy éppen a 24 órás ügyfélszolgálat és a saját domain cím használata. Ez utóbbi cége presztízse szempontjából nem elhanyagolható szempont, ugyanis az ingyenes tárhelyek által biztosított lehetőség azonnal illúzióromboló hatással van az érdeklődőkre.

Emellett természetesen muszáj szólnunk arról is, hogy adatai egy profi cégnél mindig biztonságban vannak. Ha ilyet választ, nem kell attól tartania, hogy weboldala a kellő intézkedés hiányában akár napokig elérhetetlen lesz, mint ahogy az akár konkurenciát is reklámozó hirdetések sem fognak megjelenni oldalán. Tény az is, hogy a nagyobb linkgyűjtő oldalak sem részesítik előnyben az ingyenes tárhelyen levő oldalakat, ez pedig cége számára egyértelműen látogatóveszteséget okoz

A DoclerNet nagy gyakorlattal tevékenykedik többek között az említett profi szerver bérlés területén is, és olyan szolgáltatást nyújt az érdeklődőknek, amellyel azok garantáltan elégedettek szoktak lenni. Elérhető áraival tervezhető költségeket biztosít ügyfeleinek, akik egyre nagyobb számban választják szolgáltatásait.