Kedvező tok árak

Az iPhone 11 Pro tok a hétköznapok hőse

  • 2020. január 14. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Ahhoz, hogy bizalmat szavazhassunk valamelyik márkának, a szóban forgó brand-nek le is kell tenni valamit az asztalra. Az iPhone már bebizonyította, hogy a világhírű népszerűsége megalapozott, éppen úgy, mint az Adidas popularitása. Milyen kapcsolatban van e két említett márka egymással?

Nos, az Adidas Originals iPhone 11 Pro tok tökéletes példa arra, hogy a jót is lehet fokozni. Az említett elegáns rozé színű tok az Adidas logóval igazán különleges látványt nyújt, egyedi dizájnját pedig nem felejtjük el egyhamar.

Az áttetsző kialakításnak köszönhetően, a telefon saját szépsége nem tűnik el, csupán még látványosabbá válik. Ne tévesszen meg senkit az iPhone 11 Pro tok törékenységet sugárzó külseje, hiszen a kiegészítő roppant strapabíró és időtálló, hála a minőségi anyaghasználatnak.

E tulajdonsága jól jön a mindennapok során, hiszen a telefon általában a mindig zsúfolt táskánkban utazik velünk, ahol a súrlódás miatt, bármikor mikro-karcok keletkezhetnek a hátlapján. Az iPhone 11 Pro tokkal elkerülhetjük a sérüléseket.

Címkék: