Betonbiztos telefonok, betonnal dolgozó jómunkásembereknek: Caterpillar

  • 2016. június 8. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Strapabíró mobiltelefon
Strapabíró mobiltelefon

A modern világban telefonra mindenkinek szüksége van. Azonban ezek a szerkezetek igen könnyen megsérülhetnek, ezért munka során nem mindenki szereti magánál tartani a mobilt.

A http://www.egsm.hu/cat oldalon található Caterpillar telefonok azonban igen masszív, erős készülékek, amelyek kibírják a kisebb zuhanásokat is. Ugyanakkor por és ütésállóak, valamint a víz sem teheti tönkre azokat. Ezért kiváló azok számára is, akik olyan környezetben dolgoznak, ahol gyakori sérülésnek vannak kitéve a telefonok.

Az építőiparban dolgozók nap mint nap meg kell küzdjenek azzal, hogy kiesik a telefon a zsebükből munka közben, vagy az apró réseken bejut a por a készülék belsejébe. Ezért gyakran kell mobiltelefont vásároljanak maguknak.

A http://www.egsm.hu/cat ajánlata ideális az ilyen emberek számára is. A Caterpillar cég jól ismert a megbízható gépeiről, berendezéseiről. Az erős munkagépek mellett, a kommunikációs eszközök terén is a strapabíró termékek előállítására helyezték a hangsúlyt. Egy ilyen telefonnal a zsebében bármikor utolérhetik!

Címkék: