Cremesso kapszula

Cremesso kapszula minden alkalomhoz

  • 2020. december 20. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Egészen egyedi utazásban lehet részünk minden nap! Ha belekóstolunk a Cremesso kapszula felhozatalába, akkor megtapasztalhatjuk az olasz ízeket, de a különleges kenyai aromákkal is indíthatjuk a napot.

Számos változatból válogathatunk, annak megfelelően, hogy éppen milyen kedvünk van. Ha már úgy érezzük, hogy semmi sem segíthet és teljesen padlóra kerültünk egy fárasztó időszak után, akkor kóstoljunk meg egy klasszikus Espresso Cremesso kapszulát!

Hasonló a hatása a limitált kiadású kenyai Cremesso kapszulának is, viszont egy teljesen más ízvilág jellemzi. Amennyiben hosszú kávéra vágyunk, akkor helyezzük a kávéfőzőgépbe Lungo Leggero-t, ami könnyedebb energialökettel kecsegtet, miközben a lágy ízével kényeztet!

A Cremesso kapszulában az a legjobb, hogy minden alkalomra megvan az ideális megoldás. Érdemes kipróbálni mindet, hiszen csak így dönthetjük el, hogy melyik az igazán kedvencünk. A kávéfőző kompakt kivitelben kapható, ezért akár egy utazásra is magunkkal vihetjük, hogyha nem szeretnénk lemondani a kedvenc feketénkről.

Címkék: