Csalán sampon hosszú távú megoldásként

  • 2019. augusztus 11. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A legtöbb termék, amit zsíros hajra ajánlanak, valamilyen vegyi anyag segítségével semlegesíti a felgyülemlett faggyút, ami pillanatnyilag ugyan megoldást jelent, de ettől nem szűnik meg maga a probléma, sőt, még súlyosbodhat is.

Ezzel szemben, a BIOLA oldalán megrendelhető csalán sampon a hajas fejbőr zsiradéktermelését segít normalizálni, ezáltal nemcsak néhány napig javul a helyzet, hanem hosszútávon is búcsút lehet mondani a kellemetlenségeknek.

A növény jótékony hatásait csombord kivonat, boróka és eukaliptusz illóolaj, valamint természetes forrásból származó biotin, B3-, B5- és E-vitamin fokozza, aminek köszönhetően a csalán sampon nemcsak a zsírosodásra kínál megoldást, hanem teljes körű ápolást biztosít a hajkoronának.

Nyugodtan lehet használni heti több alkalommal is, azonban, miután a csalán sampon néhány alkalommal már bevetésre kerül, nagy valószínűséggel egyre ritkábban lesz szüksége hajmosásra, mert a tincsek sokkal lassabban fognak lelapulni és a hajtövek is később lesznek kellemetlenül csillogóak.

Címkék: