óriás játszószőnyeg

Csuda dolgok az óriás játszószőnyeg felületén

  • 2021. június 23. szerda
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Csöppségünk birodalmát úgy tanácsos berendeznünk, hogy az a maximális kényelem mellett, lehetőséget biztosítson neki arra is, hogy bármelyik percben játszani tudjon. Amikor már nagyocska a gyermek és sokat mászik négykézláb, az óriás játszószőnyeg lehet a legkedvesebb játéka.

Ezzel hosszú órákon keresztül elszórakozhat, hiszen igazán érdekes dolgokkal van felszerelve, amiket a kicsik szeretnek felfedezni. Például a jatekotthon.hu webshop termékpalettáján megtalálható Fisher-Price óriás játszószőnyeg összesen 5 játékot tartalmaz. A puha rák és a gyűrhető kukucs tengeri kagyló dallamocskákkal a szőnyeghez van rögzítve.

A többi játék áthelyezhető, ami egy tengeri kagyló kattogó, halas rágóka és 15 cm tükör, puha hátú tengeri csillaggal. Csodás dolgok ezek, a mindenre kíváncsi csemete különleges játékai. Az óriás játszószőnyeg már pár hónapos kortól ideális ajándék a kicsinek, amit nem akar majd egyetlen percre sem otthagyni. Vegye meg a gyerkőcnek ezt a terméket és mosolyogva fogja figyelni a boldog játékát!