férfi okosóra

Divatos és praktikus a férfi okosóra

  • 2020. december 18. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A magunkon viselhető elektronikai termékek száma évről-évre növekszik. Néhányan már úgy döntöttek, hogy beszerzik a férfi okosóra legújabb modelljét, míg mások még gondolkodnak rajta és sorra veszik az egyes márkák termékeinek előnyeit és hátrányait.

A továbbiakban ez utóbbiakhoz szólunk és ismertetjük a 2020-ban megvásárolható legjobb smart időmérők jellemzőit. Az Apple készüléke optimális választás, ha rendelkezik iPhone telefonnal. Az Apple Watch férfi okosóra 5-ös szériája a 4-eshez képest nem sok jelentős frissítéssel rendelkezik.

A legnagyobb újítás talán az, hogy a kijelző elsőre mindig be van kapcsolva. Ez azt jelenti, hogy nem kell felemelnie a karját, hogy lássa a rajta megjelenő információkat. Helyette a készülék a szükséges adatok nagy részét egy elhomályosított képernyőn jeleníti meg.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Casio G-SHOCK modelleket sem, amelyek a Bluetooth technológia használatával szinkronizálódnak az Android és az iOS eszközökkel. A G-SHOCK férfi okosóra kialakítása hasonlít az Apple Watch-hoz, csak nagyobb kijelzőt kapott.

Címkék: