Dyson hajszárító

Dyson hajszárító futurisztikus dizájnnal

  • 2020. augusztus 8. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Gyorsan és kímélően szeretné a vizes haját szárazzá varázsolni? Akkor a Supersonic névvel illetett Dyson hajszárító segít megbirkózni ezzel a feladattal. A termék V9-es digitálisan vezérelt motorja és az Air Multiplier technológia erőteljes, koncentrált légáramot biztosít, a beépített automatizálás pedig lehetővé teszi a haj biztonságos szárítási hőmérsékletét.

Ezen kívül a mágneses reteszelő rendszernek köszönhetően, a fúvókák azonnali cseréje sem okoz problémát és az eltávolítható szűrők folyó víz alatt könnyen elmoshatóak. A túl magas hőmérséklet károsíthatja a fürtöket, törékennyé, fénytelenné és kezelhetetlenné téve azokat.

Ezért a Dyson hajszárítókba beépített intelligens rendszer folyamatosan figyeli a légfűtés szintjét és olyan módon szabályozza azt, hogy a hőmérséklet soha ne haladja meg a megengedett értékeket. Ezen kívül, az ionizációs funkció segít a statikus elektromosság semlegesítésében, ami szintén pozitív hatással van a hajra. A Dyson hajszárító a márka összes termékéhez hasonlóan stílusos és egyedi kialakítású.