Egy használt laptop mindenre alkalmas

  • 2017. október 25. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Dell Latitude

A minőség nem mindig jár együtt a magas árral. A Dell Latitude termékcsaláddal nagyot alkottak a tervezők, mert ezek a modellek a megjelenésüktől számolva, sok-sok éven át kiszolgálják a felhasználók igényeit. A legnagyobb igénybevétel általában a billentyűzetet éri. Ha napi több órán át vagyunk kénytelenek gépelni ezen, még akkor sem fogjuk tapasztalni a számok és betűk lekopását, évek múltán sem.

Ez nagyon fontos a laptop kinézetét illetően. A hűtés miatt külön plusz pont jár a Dell Latitude notebooknak. Nehéz megoldani a jó hűtést, ami nemcsak abból áll, hogy kifújja a házból a felmelegedett levegőt, ezzel hűtve az alkatrészeket, hanem az is fontos tényező, hogy mindezt halkan tegye. Továbbá, figyelni kell a porvédelemre is.

Hogyha a kifújt levegő helyét átveszi a por, az szép lassan úgy fogja körbeölelni az alkatrészeket, akár egy bunda. A laptop tisztítása, pedig elég nehézkes és csak szakemberrel érdemes végeztetni. A Dell Latitude azonban halkan és hatékonyan hűt, mindezt úgy, hogy nem gyűjti a port. A háza masszív, nem recseg, nem gyűjti az újlenyomatokat. Igazi prémiumhatást kelt a használata során.

Erős grafikus meghajtó, nagyteljesítményű processzor, izmos memória húzódik meg a felszín alatt. A több száz gigabájtos tárhely pedig biztosan elég lesz a fontos fájlok tárolásához. A Dell Latitude ideje még nem járt le. Használt állapotban is remek vételt jelent, hiszen kifejezetten jó áron lehet hozzájutni. Nem érdemes habozni, hogyha megtaláltuk a nekünk való modellt, mert általában gyorsan fogyó terméknek számítanak, a kitűnő minőségük miatt.