Akkus kompresszor kedvező áron

Egy kézi akkumulátoros kompresszor sokszor életmentő tud lenni

  • 2019. július 15. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Manapság már olyan eszközökkel szerelhetjük fel az autónkat, amelyek bármikor kihúznak a kellemetlen meglepetéseket okozó helyzetekből. Nem is gondolná, hogy mekkora segítséget tud nyújtani, amikor szükség esetén kéznél van egy ilyen kompresszor. Amikor útnak indulunk, nyilván nem azon jár az eszünk, hogy vajon mikor fognak leereszteni a kerekek, hiszen velünk ilyen nem fordulhat elő, mivel mindig alaposan ellenőrizzük, hogy minden rendben van-e az autóval. De az ördög sohasem alszik.

Egy ilyen helyzetre felkészülhetünk a hagyományos, manuális pumpákkal, de ezekkel felfújni egy kereket a kánikulában, felér egy edzéssel. Ez különösen akkor kellemetlen, hogyha éppen egy üzleti megbeszélésre vagy valamilyen más különleges eseményre tartunk éppen. Nem lesz felemelő érzés elmesélni a többieknek, hogy azért vagyunk ennyire megizzadva, mert a kocsi kerekét pumpáltuk perceken keresztül az út szélén. Az akkumulátoros kompresszorral viszont könnyedén fel lehet készülni az ilyen váratlan helyzetekre.

Még csak a tekergőző és összegabalyodó kábelekkel sem kell bajlódnunk, mivel ezekre nincs szükség. Az akkumulátor 120 W teljesítményre képes és a kapacitása nem kevesebb, mint 2200 mAh. Amikor lemerül, akkor menetközben is tölthető USB-n keresztül. A kompresszoron kívül, számos kiegészítőt is találunk a csomagban. Négyféle szelep áll a rendelkezésünkre, így nemcsak az autó kerekét fújhatjuk fel, hanem a kerékpárt és akár labdákat is.

Az ergonomikus kiegészítő szelepre is szükségünk lehet, hiszen akadnak olyan felnik, amelyek megnehezítik a szelephez való hozzáférést. Ha mindez még nem lenne elég, akkor a digitális kijelzővel azt is pontosan nyomon követhetjük, hogy mekkora nyomás uralkodik a gumiban. Ennek hála, egyszerűen felfújhatjuk a megfelelő keménységűre az abroncsot és ehhez még meg sem kell izzadnunk. Amikor leereszt a kerék, akkor aztán hiába kezdünk el bizakodni, hogy a legközelebbi kútnál majd felfújjuk. Ki tudja mennyi idő alatt érnénk oda, addig meg leereszt teljesen. Az akkus kompresszor mindenképp praktikus eszköz.