Egyszerűen szállítható a betonkerítés

  • 2016. szeptember 20. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Csodálatos betonkerítés
Csodálatos betonkerítés

Az időtállóság és tetszetős kinézet nagyon sok esetben fontos lehet. A külső alapján, szinte mindent meg lehet ítélni, ez pedig jellemző a betonkerítés esetében is. Ez a rendszer egy igazi remekmű. Számos kialakításban és színben megvásárolható. Mivel nem törékeny, akár több száz kilométerre is egyszerűen szállítható.

Természetesen azért még figyelni kell a pakolás során, mert lehet, hogy masszív, de a sarkok attól még érzékenyek lehetnek. Amint megérkezik a betonkerítés a kirendelt helyre, egy kis daruval, villástargoncával, vagy pár erős fizikumú segítővel, gyorsan le lehet pakolni. Minimális tereprendezést és alapozást követően, másnap már több tíz méter felállítható belőle, teljesen kész formában.

A betonkerítés igazán jó befektetés, ami hosszútávra szól, ugyanis akár 20-30 vagy 50 éven keresztül is hűen fog szolgálni minket, mivel ellenáll a természet szeszélyeinek. Látogassunk el az elemeskerites.hu oldalra és válogassunk kedvünkre a számos betonkerítés típus közül! Amint megtaláljuk a kedvünkre valót, pár kattintással rendeljük meg!