játék webáruház

Élethű luxusbaba a játék webáruházból

  • 2019. november 22. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A kislányok, amióta világ a világ, előszeretettel játszanak a babákkal. A sok lányos játékszer mellé nem árt, ha a szülők beszereznek egy élethű fiú figurát is, a játék webáruház termékpalettája pedig nagyban megkönnyíti a választást.

A luxuskategóriás babaként is emlegetett Berenguer figura roppant élethű, így a kicsik akár testvéri szeretettel is gondoskodhatnak a legújabb kedvencükről. A játék webáruház kínálatában megtalálható egyedi kivitelezésű fiúbaba 39 cm nagyságú és kék színű, puha kiegészítőkkel szerezhető be. Szülinapra, névnapra vagy a közelgő ünnepekre tökéletes választás, mert garantáltan leveszi a lábáról a megajándékozott személyt. A babáról ugyanúgy kell gondoskodni, mint az igazi csecsemőkről, hiszen etetni, öltöztetni, pelenkázni és nem utolsósorban szeretgetni is kell az élethű műanyag csöppséget.

A játékszerrel már a 2 évesek is biztonsággal játszhatnak. A vásárlási igényét a játék webáruház meglátogatásával bármikor megvalósíthatja, a fent elérhető linken keresztül.