vízálló ragtapasz

Elsősegélyt nyújt a vízálló ragtapasz

  • 2021. február 18. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Bármerre is legyünk a nagyvilágban, mindig ki vagyunk téve a sérülések kockázatainak. Odahaza a kényelmes és jól megszokott körülmények között kisebb az esélye annak, hogy valamilyen bajunk esik, ellenben egy kirándulás, utazás alkalmával, új és ismeretlen környezetben sok veszély leselkedhet ránk. Szerencsés, ha a vízálló ragtapasz állandóan kéznél van.

Ez a kivételes termékkategória az elsősegélynyújtásban igazán sokat tud jelenteni. Például, ha túrázás során egy kiálló szikla vagy faág megkarcolja a lábunkat, netán elesünk és vágások keletkeznek a bőrünkön, akkor a vízálló ragtapasz a seb fertőtlenítése után azonnal felhelyezhető. Minden darab külön kerül csomagolásra és egy műanyag tartóban vannak elhelyezve.

A felragasztást követően, a nedvességgel való érintkezés hatására sem válnak le, ugyanakkor légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így segíti a gyógyulást. A vízálló ragtapasz szettben kapható, ami többféle méretű darabot tartalmaz. Ha rendszeresen járunk a természetben, akkor ne induljunk el nélküle soha!