Érdemes megvárni amíg kijön a mentő?

  • 2016. augusztus 25. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Hatékony választás a betegszállító
Hatékony választás a betegszállító

Bármikor bekövetkezhet valami olyan esemény az otthonunkban, amikor gyors és hatékony segítségre van szükségünk. Akár barkácsolás közben történik valami, vagy csupán egy hirtelen jött rosszullét az oka mindennek, azonnal kórházba kell jutni, a biztonság érdekében. Mi lehet erre a legegyszerűbb megoldás? A megszokott eljáráson, az állami mentőn kívül opció még a taxi, vagy a magán betegszállító. Természetesen nem mindegy, hogy mennyire súlyos a sérülés. Ha nincs komolya probléma, akkor saját lábunkon is bemehetünk, de vannak esetek, amikor már a helyszínen meg kell történjen az elsősegély nyújtás. Ilyenkor csakis a szakképzettség lehet megoldás.

Nem ritka eset, hogy az állami szervek olyan mértékben le vannak terhelve, hogy kicsivel több időt vesz igénybe, amíg a helyszínre érkeznek. Ilyenkor nem árt, ha van egy megfelelő alternatíva. A magán betegszállítás remekül képes helytállni ezekben a váratlan esetekben is. Az Aranyszív Ambulance a főváros egyik dinamikusan fejlődő készenléti egységekkel is rendelkező vállalkozása, amelyiknek nagyon sok magánszeméllyel, kórházzal és betegotthonnal van szoros kapcsolata.

A modern irányító központ a nap minden percében és az év összes napján fogadja a hívásokat. Nemcsak a beteg kórházba történő szállítása az, ami megtörténik, hanem a szakembereknek és a profi felszerelésnek hála, már a helyszínen megtörténhet a kellő ellátás. Keressük fel bátran az interneten az aranyszivambulance.hu oldalt és érdeklődjünk a részletekről! Érdemes megemlíteni, hogy amennyiben olyan egészségpénztárral van szerződésben, amelyik partnere az Aranyszívnek, akkor könnyedén visszaigényelhetőek a költségek.

A magánszolgáltatók óriási segítséget jelentenek az állami mentőszolgálatoknak, mert jelentős terhet levesznek a vállukról, így azok hatékonyabban képesek végezni a munkájukat. Használjuk ki ezt a remek lehetőséget és kössünk mihamarabb szerződést, mert így bármilyen váratlan esemény során tudjuk, hogy csak egy telefonhívás és máris úton van a korszerű, hatékony segítség!