Feltárul a kenyérsütés titka
- 2014. szeptember 18. csütörtök
- By Admin: rendgazd
- Comment: 0
Nem is kell olyan sok minden ahhoz, hogy finom, ízletes kenyeret készítsünk, és mi lehetne kívánatosabb a friss, most készülő házikenyér illatánál? A kenyérsütés csodálatos világa napjainkban egyre több háziasszonyt megérint. A kipróbált, jól bevált kelt tészta receptekért naponta több tíz ezren keresik fel Limara blogját. A finom, házi készítményeket a család apraja-nagyja jó étvággyal fogyasztja, és soha nem tudnak betelni vele. Aki nem szereti interneten böngészni a recepteket, az egyszerűen megvásárolja Limara Péksége: Házi pékek alapkönyve című könyvét, és így mindig kéznél lesznek a csodálatos kelt tészta receptek.
Egy profitól olvasva már nem is tűnik olyan bonyolult műveletnek a kenyérsütés, és Libor Mária segítségével biztosan minden alkalommal finom, ropogósra sült kenyér kerül az asztalra. Annyira részletesen és alaposan elmagyarázza a szerző a kenyérsütés csínját-bínját, hogy még a kezdő házi pékek sem tévedhetnek. És a legegyszerűbb alapanyagokon kívül nem is kell más az ízletes kenyér elkészítéséhez, mint némi türelem és szívből jövő szeretet.