fogpótlás

Gyakori kérdések a fogpótlásról

  • 2021. március 23. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
fogpótlás
Fogpótlás

A technológia nemcsak a telefonok fejlődését érinti, hanem az egészségügyet is. Ott van például az implantáció megjelenése, ami a fogpótlás modernebb fajtája.

Régen csak az ismert koronát, hidat és kivehető fogsort lehetett kérni, ma azonban a csontszövetbe is beépülhet a műgyökér, ami egy vagy több fogat tud megtartani. Azonban mindig lesz egy közös pontja az eljárásoknak, méghozzá az elkészülési idő. A fogakról tudnunk kell, hogy a páciens szájához illeszkedve készülnek, amihez először lenyomatot kell venni, majd ki kell választani a színt. Ezután a fogat le kell gyártani, ami 3 hetet is igénybe vehet. A pontos időtartamot mindig a fogorvos tudja megmondani, de ne higgyük, hogy a miénk pár nap alatt készen lesz.

A jó minőségű fogpótlás akár 8 évig is tökéletesen működhet, feltéve, ha nem élünk vissza vele. A szakértők munkáját befolyásolja a saját szájhigiéniánk és az is, hogy milyen ételeket eszünk. A minőségi anyagok és az implantátumok akár az ember élete végéig is kitartanak, ha gondosan vannak tisztítva.

Címkék: