Hamarosan jön a Valentin nap!

  • 2014. február 7. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Valentin napi ajándék
Valentin napi ajándék

Hamarosan jön a szerelmesek ünnepe, azaz a Valentin nap. Ilyenkor az a szokás, hogy a párok megajándékozzák, meglepik egymást valamivel. Ez nem feltétlenül kell, hogy kézzelfogható legyen, sõt, sokszor egy kis kedvességnek jobban örül a másik fél. Ha azonban mindenképpen venni is szeretnénk valamit a kedvesünknek, akkor egyáltalán nincs egyszerû dolgunk.

A férfiak legtöbbször virágot vagy édességet vesznek Valentin napra. Ezzel nem is igazán lehet melléfogni, mivel a legtöbb nõ örül az ilyen ajándékoknak. Az üzletek ilyenkor tele vannak ehhez kapcsolódó árukkal, és az ünnep elõtt egy héttel már roskadoznak a polcok a szív alakú, és más hasonló édességektõl. Ezek azonban kevésbé maradandó ajándékok, és ha valami tartósabbal szeretnénk meglepni a párunkat, akkor vehetünk neki valamilyen plüssfigurát, amibõl szintén találni olyanokat, amik kifejezetten Valentin napi témájúak.

Ha valami még különlegesebb, egyedi ajándékot szeretnénk adni, akkor is rengeteg lehetõségünk van. A közös fotókból például rengeteg ajándéktárgy készíthetõ, mint például bögrék, medál, vagy puzzle játék. De akár egy egyszerû, bekeretezett kép is nagyon jó választás lehet.

Címkék: