Hordozható ultrahang megrendelhető online

  • 2015. május 23. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Hordozható ultrahang megrendelhető online
Hordozható ultrahang megrendelhető online

Egy nőgyógyászati, radiológia vagy kardiológiai vizsgálatban fontos szerepet játszik az ultrahang, ami többféle betegség kimutatására alkalmas. Az ultrahangok modernebb változata a hordozható ultrahang, ami kicsi méretének köszönhetően, könnyedén szállítható.

Használják rutinvizsgálatok során, de praktikus a sürgősségi eseteknél is. Ezeknek a berendezéseknek a legnagyobb előnyük a hordozhatóságuk, hiszen az orvosi vizsgálat nem helyhez kötött.

A kisebb rendelőkben is könnyedén alkalmazható, hiszen méretében kisebb, mint egy normál ultrahang készülék. Az Unicorp Biotech egy magyarországi cég, amelyik innovatív gyógyszereket és orvostechnikai eszközöket forgalmaz, de megbízható forrásokból származó használt hordozható ultrahang berendezéseket is értékesít.

A medicalstore.hu webáruházban több orvosi szakág számára alkalmas ultrahang is megtalálható. Itt online megvásárolhatja a Sonotouch 20 hordozható ultrahang gépet is, amelyik érintőképernyővel rendelkezik, tehát használata gyors és egyszerű.