A Huawei tabletek képernyője részlet-gazdag

  • 2017. június 26. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Huawei tabletek

Kecses formatervezéssel kiemelkedik a táblagépek többi tagja közül. A Huawei tabletek különleges külsőt kaptak. A színek megjelenítése kiváló, minden szögből jól látszik a képernyő, az erős napsütés sem okoz gondot a használata közben. Ezért sokkal jobb élmény vele filmeket, videókat nézni és a képeket is részlet-gazdagabban jeleníti meg. Egy nagyobb szobát gyönyörűen megtölt a hangja.

Olyan hangszórókat kaptak a Huawei tabletek, amelyekre még nem volt példa a táblagépek esetében. Általában csak egy hangszóróval szokták ellátni ezeket az eszközöket és azt is az egyik sarkában helyezik el, ami nem nyújt kifejezetten jó eredményt. Viszont, a Huawei tabletek két hangszórót kaptak az előlapjukba, amelyik stereo hangzást produkál. Sokkal élvezetesebb lesz vele még az egyszerű videó-hívás is, a filmekről nem is beszélve.

A kínai cég egyre több olyan megoldással rukkol elő, amivel felhívja magára a figyelmet. lIyen például az energiatakarékos akkumulátor, amivel hosszú órákon át élvezhető a táblagép használata. A Huawei tabletek kedvező áron találhatóak meg webáruházunkban.