TOP 10 férfi frizura

Itt egy lista a legnépszerűbb férfi frizurákról

  • 2021. június 5. szombat
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az ember életében több fordulópont is jöhet, de gyakran hajlamosak arra sokan, hogy inkább a kényelemtől vezérelve megmaradjanak a megszokott stílusnál. Néha ez nagyon előnyös, míg máskor kifejezetten hátrányt jelent. A megújulás a természet szerves része, így számodra is teljesen üdítően fog hatni, ha kiveszed ebből a részedet. De mégis mire érdemes odafigyelni ennek során? Nem elég csak az öltözködésen változtatni, hiszen azt a megfelelő hajviselet teszi teljessé. Gondoltad volna, hogy ez lesz a TOP 10 férfi frizura 2021-ben?

Melyek ezek? Nem kerül mindegyik felsorolásra ezek közül, de részletesen megtalálod a felhozatalt a gcutzbarbershop.hu weboldalon. Itt nagyon alapos leírások keretében ismerkedhetsz meg az Undercut – A felnyírt séró, Slicked back – A hátra fésült, High & Tight – A rövid és formás, Buzz cut – Az extra rövid, Manbun – A férfikonty és további változatokkal. Szerencsés vagy, ha van konkrét elképzelésed arra vonatozóan, hogy mit szeretnél, főleg akkor, ha belépsz egy barber szalonba.

Ugyanakkor előfordulhat, hogy kicsit mellélősz a választással. Ugyanis, ami remekül megfelel egy világsztárnak és az általa alakított aktuális karakternek, az egyáltalán nem biztos, hogy illik bárkinek. Nem éri meg lemásolni mások életvitelét, hanem bátran alakítsd ki a sajátodat. Ebben az A76 barber shop munkatársai a segítségedre lesznek. A profi barberek már eddig is rengeteg fazont készítettek haj és szakáll tekintetében egyaránt. Ennek megfelelően jól tudják mi az, ami a leginkább illik bizonyos karakterekhez.

Fontos tényező a fej és arcforma, de ugyanígy meghatározó tud lenni a személyiség és a foglalkozás is. Egy végtelenül kedves úriembernek kevésbé menő a rosszfiús megjelenés, hiszen azzal éppen az ellenkező hatást kelti, mint szeretne. Bátran kérd ki a szakik véleményét és hagyd, hogy kihozzák belőled a legjobbat. Az egyedi környezet, amiben dolgoznak, teljesen magával fog ragadni. Egy olyan szalonról van ugyanis szó, ami 100 évvel repít vissza az időben a megjelenésében. Itt elevenednek meg a modern kor elvárásainak megfelelő egyedi hajköltemények.