kabinbőrönd

Kabinbőrönd TSA kódzárral

  • 2020. december 28. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Minden légitársaság megszabja a fedélzetre felvihető csomagok méretét. A felszállás előtt problémát jelenthet, hogyha nem rendelkezünk megfelelő méretű csomagokkal.

Ezt elkerüldendő, a kabinbőrönd rendelés lesz a megoldás, mert ezekkel elkerülhetőek a félreértések. Éppen akkorák, hogy tökéletesen elférjenek az utastérben kialakított tárolókban. Egy nagyobb bőrönddel elég kellemetlen lenne a szűk sorok között megtalálni az ülőhelyünket, főleg ha tele van a gép.

A kabinbőrönddel történő utazás viszont sokkal kényelmesebb és rengeteg kellemetlenségtől kímélhet meg minket. A kompakt kialakítás többféle formában érhető el.

A sportos kivitel mellett is dönthetünk, de ha elegáns formavilágot keresünk, akkor sem fog csalódást okozni a taskam.hu kínálata. A kicsi méret ellenére, alaposan meg lehet pakolni a kabinbőröndöket is, ezért a kerekekről ebben az esetben sem kell lemondanunk. A TSA zárszerkezet is számos modellen megtalálható, amivel biztonságosabb az utazás. Érdemes a minél könnyebb változatokat keresni.

Címkék: