kalcedon

Kalcedon marokkő formában

  • 2023. november 6. hétfő
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Néha úgy érezzük, hogy jó lenne valami, ami erősíti az akaraterőnket, mert csak nagy nehezen tudjuk véghezvinni azt, amit elhatározunk. Az ásványok hatása ebben is a segítségünkre van, a kalcedon számos síkon járul hozzá, hogy el tudjunk fogadni az új helyzeteket és leküzdjük az akadályokat.

Bár ékszert is készítenek ebből az ásványból, de marokkő formájában is kifejti áldásos hatásait. Megszabadít a negativitástól és a negatív gondolatoktól, konstruktívvá teszi belső gondolkodásunkat, segít csökkenteni az önbizalomhiányt.

A nagylelkűség és a jóindulat érzésével tölt fel a kalcedon ásvány. Ha egy ilyen van a birtokunkban, akkor könnyen megszabadulhatunk az ellenséges érzületektől. Az asvanybolt.hu webshop kínálatában megtalálható marokkő formában ez az ásvány, klasszikus világoskék színben.

Már maga a szív alakja is kedves látvány, meglehetősen kicsi mérete, ami 25x20x13 mm, lehetővé teszi, hogy mindenhová szinte észrevétlenül magunkkal vihessük. A kalcedon biztosítja a viselőjének a szellemi rugalmasságot is.

Címkék: