munkavédelmi csizma

Kényelmet és védelmet biztosít a munkavédelmi csizma

  • 2020. november 29. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A téli időszak beköszöntésével sem állhat meg az élet, ezért gondoskodnunk kell olyan felszerelésekről, amelyekben még a zord körülmények között is könnyedén tudunk dolgozni. Az egyedi kialakítással rendelkező munkavédelmi csizma remek választás több szempontból. A Pyrope S3 CI SRC víztaszító, teljes színbőr védőcsizma tuti befektetés, ami nem hiányozhat otthonról.

A gyártók nagyon komoly tervezői munkát végeztek és a prémiumminőségű alapanyagokkal sem spóroltak egyetlen percig sem. Ennek köszönhető, hogy a munkavédelmi csizma könnyű, kompozit műanyag lábujjvédővel, flexibilis, fémmentes, átszúrás elleni talplemezzel, izometriákus, műszőrmés béléssel, kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkezik.

De ez még csak a kezdet, hiszen ütődést elnyelő sarokkal, olajálló, antisztatikus PU talp- és orrborítást kapott. Az SRC csúszásbiztonság is garantált, amit nedves acél-, illetve kerámiafelületeken teszteltek le. Még beépített bokavédelemmel is fel van vértezve. Ez a munkavédelmi csizma egy igazi főnyeremény, amit érdemes kipróbálni.