Kivalló alapképzést biztosítunk

  • 2017. október 31. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
OKJ Felnőttképzés

A mai biztonságpolitikailag feszült időkben, a biztonsági szakemberekre egyre nagyobb felelősség hárul. Azoknak, akik ezt a szakmát hivatásként kezelik, fontos az olyan magas szintű alapképzés, ami itt elérhető: http://www.okjoktatokozpont.hu/szemely-es-vagyonor-tanfolyam/.

Ennek a tanfolyamnak a keretében, olyan szakmai tudást kapnak, amivel magabiztosan tudják ellátni a feladataikat a későbbiekben. Tudásuk naprakész lesz, mind jogi, mind pedig gyakorlati értelemben. Oktatóink többéves tapasztalattal rendelkeznek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképzőközpontjával karöltve, oktatóközpontunk elkötelezte magát a minőségi szakemberképzés mellett. Célunk, hogy az átlagos személy- és vagyonőröknél magasabb tudással rendelkező munkavállalókat képezzünk.

Ezt a törekvésünket a munkaadók is értékelik. A végzett hallgatók visszajelzései alapján tudjuk, hogy a megszerzett tudás birtokában könnyen jutnak munkához. Kattintson a http://www.okjoktatokozpont.hu/szemely-es-vagyonor-tanfolyam/ linkre és tájékozódjon!