A klíma számos típusa

  • 2017. június 10. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Erős kültéri egység

A saját lakásunkban akkor érezhetjük igazán otthon magunkat, hogyha minden kényelmet megteremthetünk magunknak. A klíma ebben segít. Ha meleg van, akkor kellemes hűvössel fogja feltölteni a helyiségeket, télen pedig mi magunk határozhatjuk meg, hogy mennyire szeretnénk meleget varázsolni a lakásba.

Kifejezetten hasznos megoldás a multi klíma, mivel ahhoz elég csupán egy kültéri egységet felszerelni, ugyanis ennek olyan nagy a teljesítménye, hogy több beltéri egységet képes ellátni levegővel. Ha nagy a család, mindenkinek van egy külön szobája, akkor nem kell kívül minden ablak mellé felszerelni a klíma külső részét, ezáltal nem lesz elcsúfítva az épület arculata.

De vannak más megoldások is, a választék nagyon gazdag. Látta már a kínálatunkat? Mert bizony van kültéri egységgel rendelkező mobil klíma is, amit könnyedén mozgathatunk egyik helyiségből a másikba, attól függően, hogy éppen hol tartózkodunk többet, így nem fogjuk feleslegesen befújni a lakás többi részét. Minden épülettípushoz különböző megoldásokat kínálunk, Önnek csupán közölnie kell velünk az igényeit.