biztoshely

Kötelező biztosítás kötés online, lépésről lépésre – Itt egy hasznos útmutató

  • 2024. május 18. szombat
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Hazánkban szigorú törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell, ha a tulajdonosa vagy üzembentartója részt akar azzal venni a közúti forgalomban.

A szerződést az internet használatával is meg lehet kötni. Erre is kitérnek a www.biztoshely.hu weboldalon. Az online kötelező biztosítás kötés könnyű és gyors folyamat, ami segít az autósoknak biztosítani járművüket. Fontos lépés ez minden autótulajdonosnak, az online platformok pedig lehetővé teszik ezt a folyamatot egyszerű módon.

Az első lépés az online biztosítási kalkulátor használata, ahol meg kell adnunk jó néhány adatot ahhoz, hogy láthassuk a biztosítótárságok ajánlatait, amiknek az alapján könnyen megtalálhatjuk a számunkra legkedvezőbb ajánlatot.

Az ország bármelyik pontjáról tudjuk alkalmazni a díjkalkulátort az internet segítségével anélkül, hogy személyesen kellene felkeresnünk bármelyik biztosítótársaságot. Ezzel időt és pénzt egyaránt megtakaríthatunk.

KGFB szerződéskötéshez szükséges iratok

A dokumentumok között minden esetben szerepelnie kell az adásvételi szerződésnek, a forgalmi engedélynek, és ha rendelkezünk eladott vagy meglévő gépjármű kötelező biztosítással, akkor annak a szerződésnek a kötvényszáma, bónusz besorolása és a biztosító neve is kell.

Természetesen, magánszemélyek esetében szükség van még a jogosítványra, a személyi igazolványra, valamint az adószámra is. Amennyiben cég köti a szerződést, kicsit másabbak a feltételek. Ekkor fel kell mutatni a cég részéről aláírásra jogosult személy okmányait, az aláírási címpéldányát, illetve a vállalkozás adószámát.

Online kötés esetében is kellenek a felsorolt dokumentumok, viszont jóval hamarabb és kényelmesebben juthatunk hozzá a szerződéshez, kötvényhez, mintha a személyes kötést választanánk. Az alkuszok oldalán csak rákattintunk a kötelező biztosítás kalkulátorra, majd kiválasztjuk a számunkra megfelelő módozatot. Érdemes az autó és a személyes adatainkat a számítógép mellé készíteni.

Miért a Biztoshely portált válasszam?

A Biztoshely biztosítási portál kiváló lehetőséget kínál a biztosítási ajánlatok összehasonlítására és az online kötésre. Miért érdemes ezt a platformot választani? Elsősorban az egyszerűség és kényelem miatt. A weboldal felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a gyors és hatékony keresést a megfelelő kötelező biztosítási csomagok között.

A kötelező biztosítás kötés folyamata a Biztoshelyen pár egyszerű lépésben intézhető. Ezt a portált felkeresvén, biztosak lehetünk abban, hogy megbízható és hiteles biztosító társaságok kínálják a szolgáltatásokat, így nyugodtan megköthetjük a kötelező biztosítást online anélkül, hogy aggódnunk kellene.

Az oldalon tíznél több kötelező biztosítás ajánlatot hasonlíthatunk össze, ráadásul gyors az ügyintézés. Amint kiválasztottuk a megfelelő ajánlatot, azonnal elindítható a kötelező biztosítás szerződésnek a megkötése. A portál előnyei közé tartozik, hogy több mint 100 különböző kedvezményt is kínál az ügyfeleknek.

Címkék: