Evezőgép

Lendületbe hoz az evezőgép

  • 2019. december 28. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Egyetlen edzőgép segítségével, akár két kitűzött cél felé haladhatunk egyszerre. Az evezőgép erősíti a felsőtest minden izmát, de élen jár a szív- és érrendszer megmozgatásában is.

Edzés közben ugyanis a kardiovaszkuláris rendszer erőteljesen dolgozik, ami jelentősnek számít a zsírégetést illetően. Az izomzat fejlesztése és erősítése érdekében, érdemes kevesebb karcsapással és nagyobb ellenállással dolgozni.

Hogyha a kardiózás a cél, akkor célszerűbb lendületesebben evezni, ami alaposan megnöveli a pulzust és hozzájárul a zsírpárnák eltűntetéséhez. Az evezőgép helyes használatát illetően, érdemes fokozatosan haladni az edzéssel. Mindig egy kicsivel többel nyújtsuk meg a gyakorlatok idejét.

Úgy tartják, hogy a komfortzónából való kilépéssel látványos előnyt lehet elérni, de fontos odafigyelni a mértékletességre is, mert a túledzés sem használt még senkinek. Felesleges azon vitatkozni, hogy melyik a legjobb kardió gép. Ezt mindenki a saját igényei szerint döntheti el. Az evezőgép hatékonyságát számos világbajnoki aranyérem bizonyítja.

Címkék: