Magyarország legjobb wellness szállodái

  • 2015. március 15. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Kiváló wellness szállodák
Kiváló wellness szállodák

A Gault&Millau egy olyan kalauz, amelyik leginkább az értékeléseiről híres, a szállodák különböző kategóriáit is értékeli évről évre. A tavalyi év végén is megtette, a kalauz magyar kiadása pedig a legjobb magyarországi wellness szállodákat értékelte. Az első hely terén nem beszélhetünk meglepetésről, hiszen a sárvári Spirit Hotel győzött ismét, így valóban érdemes lehet meglátogatni ezt a helyet, hiszen ez a kalauz szigorúan és objektíven értékel. Ez az egyik legbefolyásosabb kalauz ezen a területen, ami érdekes, hogy egyedül saját, anonim tesztelőinek tapasztalataira támaszkodik az értékelések során.

 

Az ötcsillagos, Sárváron megtalálható luxushotel a szakemberek szerint a legmagasabb értékelést kapta, vagyis ez egy minden luxusigényt kielégítő szálloda. Ebben a listában Hévíz sem vallott szégyent, hiszen a második és a harmadik legjobb wellness szálloda is innen származik. A második helyen a Lotus Therme Hotel & Spa végzett, a NaturMed Carbona pedig harmadik lett. A Lifestyle Hotel Mátra a negyedik lett, annak ellenére, hogy ez is hatalmas népszerűségnek örvend.

 

 

Budapest legjobb ilyen típusú hotelje pedig csak az ötödik pozícióra ért fel, azonban a Danubius Health Spa Resort Margitszigetnek ez is nagy eredmény, hiszen jobbnál jobb versenyzőket találhatunk a mezőnyben. Sárvár, Hévíz, Mátraháza és Budapest után Siófok következik, hiszen a hatodik legjobb magyarországi wellness hotel itt lelhető fel, ami nem más, mint a Residence Balaton Conference & Wellness Hotel. Az első tízben új városként csak Tarcal jelenik meg, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa a tízedik lett.