Magyarországi kastélyszállók

  • 2014. május 26. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Kastélyszállók az országban
Kastélyszállók az országban

Magyarországon több ezer gyönyörű kastélyszálló és kúria fennmaradt az idők folyamán, amelyek közül számos műemléknek is tekinthető. Ezeknek csupán kevés része található önkormányzati, állami vagy egyházi tulajdonban, hiszen több mint kétharmaduk magánjellegű tulajdont képez. Azonban, ezen kastélyszállók legnagyobb része nem alkalmas a vendéglátásra, az e célból (szállodaként, panzióként) működő épületek igen csekély számát tartják nyilván az ország területén belül.

Ezek a kastélyszállók a legtöbb esetben ötcsillagos szállodaként működnek és fejtik ki tevékenységüket, igazi luxuskörülményeket biztosítva. A külső és belső környezetük, megjelenésük a régmúlt emlékeit őrzik, így az idelátogatókat, illetve az itt megszállókat képesek egy más világba röpíteni, vagyis a grófok, bárók világába. A kastélyszállók közül érdemes kiemelni a rendkívüli látványt sugárzó és különleges élményeket biztosító sasvári kastélyszállót, ami különleges eleganciájával, fényűző környezetével képes minden idelátogatót lenyűgözni.

A helyszín egy ideális pihenőhelyként szolgál minden család számára, hiszen különleges nyugalma, illetve kiváló szolgáltatásai biztosítják a felhőtlen kikapcsolódás és szórakozás örömét. Az épület kiváló rendezvényhelyszínnek is tekinthető, példának okáért egy különleges, színvonalas esküvő romantikus helye is lehet. Különleges lakosztályai és színvonalas szolgáltatásai miatt, a vendégek minden bizonnyal megtisztelve érezhetik magukat a kastély környezetében, ami persze a legkülönlegesebb igényeknek is képes eleget tenni.