méhviasz gyertya

Méhviasz gyertya a szabadabb légzésért

  • 2022. július 27. szerda
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A méz előállításának mellékterméke más méhészeti termékekhez hasonlóan, számos értékes tulajdonsággal rendelkezik. Legalább 4500 éve ismerik és használják. A méhviasz gyertya felfrissíti és ionizálja a levegőt.

Az égő gyertya nemcsak fényforrás, hanem értékes gyógyító tulajdonságokkal rendelkező termék is. Először is, a méhviasz gyertya megszünteti a káros természetes és mesterséges szagokat, beleértve a dohányfüst szagát is, de ami a legfontosabb, kellemes illatot áraszt. A termék negatívan ionizálja a levegőt, ami azt jelenti, hogy semlegesíti az elektromos eszközök negatív sugárzását. Ezen kívül, ezek az ionok enyhítik az allergiát, az asztmát és a felső légúti megbetegedéseket. A méhviasz gyertya illata jótékonyan hat a hangulatra és nyugtató hatású. Bizonyítottan pozitív hatással van a koncentrációra.

Érdemes tudni, hogy ezek a termékek füstmentesen égnek és nem bocsátanak ki káros anyagokat. Ezen kívül világos, meleg és kellemes fényt árasztanak. Az említett hatások eléréséhez a méhviasz gyertya naponta kb. 15-60 percig kell égjen.

Címkék: