Ryanair kézipoggyász

Mekkora lehet a Ryanair kézipoggyász?

  • 2021. október 27. szerda
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Noha az elmúlt 2 évben jelentősen csökkent az utazások száma, ami a repülőutakra is érvényes, a társaságok továbbra is szigorúan veszik a felvihető poggyász mennyiségét és méretét. A Ryanair kézipoggyász az utastérbe vihető csomag, aminek mérete 40x30x20 cm. Ettől a mérettől általában néhány cm eltérés lehetséges, különösen akkor, ha puhafalú táskáról van szó.

Ugyanis ez az előrelátott helyre betolható. A fapados légitársaságok állandó helyszűkében vannak, hiszen a jegyeket úgy tudják alacsony áron tartani, ha minél több utast elhelyeznek a gépen. A Ryanair kézipoggyász ezért centiméteres pontossággal kell az előrelátott helyre beférjen.

Nem egyszerű a cég munkatársainak a dolga sem, hiszen újabbnál-újabb szabályozásokat és elnevezéseket kell kitalálniuk, amivel eladhatják a csomagokra szánt teret. A Ryanair kézipoggyász méretei általában megegyeznek a többi fapados légitársaság előírásaival, de utazás előtt mindenképp ajánlott tájékozódni. Az előírások nem változnak gyakran, de azért néhány éven belül igen.