webshop készítés

Mennyibe kerül egy webshop elkészítése?

  • 2023. november 28. kedd
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A webshopkészítés olyan online kereskedelmi platform létrehozását jelenti, ahol termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolhatnak az ügyfelek. Az, hogy mennyit kell ezért fizetni, óhatatlanul felmerül a vállalkozók és weboldal tulajdonosok fejében. Ezért is érdemes előre tájékozódni a webshop készítés árakról. Általánosságban kijelenthető, hogy ez nem olcsó dolog, hiszen a szakemberek komoly munkát és tudást fektetnek bele, de azért vannak cégek, mint például a Viltor, amelyek igazán költséghatékony módon vállalkoznak a feladatra.

Ettől a vállalkozástól már havi néhány ezer forintért is kaphatunk webshopot, ahol elkezdhetjük az online kereskedelmi tevékenységünket. Hatalmas előny, hogy az itt elérhető webshop csomagok ára kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól, egyébként nincsenek különböző tudásúak.

Ennek köszönhetően, egyetlen ügyfélnek sem kell lemondania valamelyik hasznos funkcióról anyagi megfontolásból. Az összes webáruház funkció benne van a webshop bérlési árban a Viltornál. Az árak bruttóban vannak meghatározva, a bérlőknek nem kell további díjaktól, rejtett költségektől vagy bonyolult csomag-összeállításoktól tartaniuk. Annál kedvezőbb áron kapjuk meg 1 hónapra a webshopot ettől a cégtől, minél hosszabb a bérlési időszak. A szakemberek egy nagyon hasznos lehetőséggel is kedveskednek a leendő ügyfeleiknek, mégpedig azzal, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig díjmentes, kötelezettség nélküli próbaidőszakot biztosítanak számukra.

Ezalatt nyugodtan mindenki kipróbálhatja az online boltját, felmérheti, hogy milyen kereslet van a termékeire, szolgáltatásaira. Amennyiben a jövőbeni ügyfél úgy érzi, hogy a 20 nap számára mégsem elegendő, akkor egyszerűen csak jelzi azt a szakembereknek és meghosszabbítják a próbaidőszak periódusát. Célszerű belépni a viltor.hu portálra, ahol minden szükséges információt elolvashatunk a webshop készítésével kapcsolatosan. Ugyancsak az oldalon találjuk a szakértők elérhetőségeit, így könnyen felvehetjük velük a kapcsolatot.