Polcrendszerek csavarral és anélkül

Metrikus és coll-os Salgó polc méretek

  • 2019. december 31. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Az mindenkinek világos, hogy mindenképp minőségi polcrendszert érdemes beszerezni, hogyha nem szeretnénk, hogy az áru megsérüljön a tárolás ideje alatt. A helykihasználás is rendkívül lényeges a tárolás szempontjából.

A Salgó polc méretek táblázatba foglalva találhatóak meg a weboldalon, ahol igény szerint választani lehet a metrikus, illetve a coll-os polcok közül. Figyelembe véve az adott helyiség adottságait, már sokkal egyszerűbb lesz meghatározni, hogy milyen paraméterekkel rendelkező polcrendszert érdemes beszerezni.

Ez a későbbiekben jelentős lesz a költséghatékonyság szempontjából. A Salgó polc méreteket figyelembe véve, könnyedén össze lehet állítani a csavaros és a csavarnélküli változatokat is. A polcok közötti távolság is egyedien beállítható.

A csomagban megtalálható minden szükséges alkatrész, amiből egy masszív és merev szerkezetet lehet összeállítani. A festett Salgó polc méretek is sokaknak hasznosak lehetnek, mivel így könnyebb előre megtervezni az adott helyiség berendezését.