Mi a teendő, ha folyik a villanybojler?

  • 2018. december 23. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Folyik a villanybojler

Ugye Önnek sem mindegy, hogy mennyi ideig tudja használni ugyanazt a villanybojlert? Amikor erősen folyik a villanybojler alja, jó tudni, hogy komoly gonddal áll szemben. A tartályban lévő víz az évek során kimarja a lemezt, a rozsda széteszi és előfordulhat, hogy elkezd csepegni.

Amikor már nagyon folyik a villanybojler, nem szabad tovább várni, azonnal szerelőt kell hívni! Budapesten sok vízszerelő dolgozik, de nem mindegyik foglalkozik bojlerek szervizelésével. Ha utóbbit keres, akkor nézzen szét Nyári Tibor hivatalos honlapján! Vegye fel vele a kapcsolatot és kérjen azonnali segítséget!

Amikor folyik a villanybojler, minden perc vagy óra sokat számít, az alátolt műanyag tál csak abban segít, hogy nem rakódjon le a csempére, kádra vagy járólapra vízkő és rozsdafolt. A szivárgások esetén egy kis hegesztés megmentheti az egész berendezést, így nem kell teljes cserével számolni. Érdemes 2-3 évente elvégezni a karbantartást is, ilyenkor a bojlerszerelő időben észreveheti a kialakuló problémákat.