Miért praktikus a babzsák kutya fekhely?

  • 2015. január 2. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Babzsák kutya fekhely
Babzsák kutya fekhely

Ugye Te sem szereted, ha a kutyusod állandóan a takaróját húzgálja a lakásban, mert nem találja a helyét? Vagy a kedvenc foteledben szeret üldögélni? Gondoltál már rá, hogy egy babzsák kutya fekhely megoldja ezeket a vitáidat a házi kedvenceddel? Nem kell többé attól tartanod, hogy a kutyád kitúr a helyedről. Egy babzsákpárna kényelmét a kutyusod sem cserélni el semmiért.

A huppanjbele babzsák párna anyaga – ami kifejezetten kutyusoknak és cicáknak készül – jól állja a körmök és karmok támadását, dupla huzattal készül, tehát könnyen mosható, és a szőr sem tapad rá. A töltőanyaga viszont ugyanolyan polisztirol gyöngy, mint a babzsákfoteleké.

Ha ilyen kutya fekhely lesz a kutyusod ágya, akkor megkímélheted a későbbi ízületi bántalmaktól is. Vízálló anyagból készülnek, ezért kül- és beltéren egyaránt használhatóak. Kis kutyák és nagy kutyák egyaránt használhatják, mert 3 féle méretből, és 18 féle színből válogathatsz. Ha sikerül egy neked tetsző darabra bukkanni a készleten lévő babzsákok között, akkor 10 % kedvezménnyel tudod azt megvásárolni.

Ha vidámnak és hálásnak szeretnéd látni a család házi kedvencét, akkor lepd meg egy új, praktikus és kényelmes ággyal. A Huppanjbele webáruházban háromszoros garanciával vásárolhatsz.