azonnal terhelhető implantátumok

Mindenkinek ajánlott az azonnal terhelhető implantátum

  • 2020. július 4. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Teljes fogsorral, sokkal teljesebb életet élhetünk. Ezzel bizonyára egyetért az, aki már megtapasztalta az azonnal terhelhető implantátumok pozitív előnyeit. Mivel jár ez a beavatkozás? Vajon fájdalmas?

Sajnos sok a tévhit ezzel az innovatív találmánnyal kapcsolatban, ezért akadnak olyanok, akik emiatt a műfogsor vagy a fogászati híd mellett döntenek. Bár az azonnal terhelhető implantátumok szinte minden esetben behelyezhetőek a páciensek állkapcsába, ezt megelőzően mindenki egy alapos konzultáción és vizsgálaton esik keresztül.

Akadnak olyan szélsőséges esetek, amikor sérült vagy gyenge csontszövetről beszélünk. Ebben nem lehet megfelelően rögzíteni az azonnal terhelhető implantátumokat. Hogyha mégis sikerülne, akkor korántsem lenne hosszú távú megoldás, illetve számos kellemetlenséggel kéne számolnia az illetőnek.

Viszont a konzultációnak és a panoráma röntgennek köszönhetően, az azonnal terhelhető implantátumok behelyezése nem jár semmilyen kockázattal. A hagyományosnál sokkal gyorsabb és tartósabb eredményt lehet elérni a svájci IHDE módszerrel.