fényvédős testápoló

Mindig fontos a fényvédős testápoló használata

  • 2023. május 25. csütörtök
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Bőrünk fényvédelméről a nyári időszakban fokozottan kell gondoskodni a megfelelő kozmetikumok használatával. Egy magas minőségű fényvédős testápoló, a maximális hidratáltság mellett, széles spektrumú fényvédelmet biztosít, ezáltal megvédi a bőrt a Nap károsító hatásaitól.

Az UVA sugárzás ellen a P+++ jelzés és a 30 faktoros fényvédelem jelenti a legmagasabb fokú védelmet, így megelőzhető a bőr korai öregedése és ráncosodása. Holt-tengeri AHAVA kozmetikumok magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően nemcsak védik, de táplálják, hidratálják is a bőrt.

Az AHAVA fényvédős testápoló tökéletes választás, hiszen rendszeres használata a magasfokú védelmen kívül biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságáról, puhává, bársonyossá varázsolva.

Fontos tehát, kifejezetten a nyári időszakban, a fényvédelem beépítése a bőrápolási rutinba, de télen sem elhanyagolható a bőr megfelelő védelme az esetleges UV sugárzás ellen. Egy jól kiválasztott fényvédős testápoló használatával bőrünk hosszútávon megőrzi rugalmasságát, fiatalos ragyogását.