Mire figyeljünk a fiú nadrág vásárlása során?

  • 2016. augusztus 9. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Fiú nadrág
Fiú nadrág

A kicsik öltöztetése néha elég bonyolult. Bár a legkisebbeknél még nem jelent problémát, hogy az adott ruhanemű nem tetszik a gyerkőcnek, mivel még minden felvesznek, amit a szüleik rájuk adnak.

Sokkal nagyobb problémát jelent a strapabíró és kényelmes fiú nadrág és egyéb viselet megtalálása. A gyerekek a játék során kevésbé figyelnek oda az öltözetükre, ezért hamar bepiszkolják azt. A gyakori mosás azonban hamar tönkreteheti a rossz minőségű nadrágokat, pólókat.

Ezért fontos, hogy megfelelő minőségű, a mosásnak ellenálló termékeket vásároljunk a kicsiknek. Persze érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a csemeték gyorsan nőnek, ezért egy-két szezon alatt úgyis kinövik a fiú nadrágot.

De ha van kisebb lurkó is a családban, akkor továbbadható neki, ha még jó állapotban van. Tehát mindenképpen megéri a minőséget választani. A fiú nadrág kiválasztása során, amire még figyelnünk kell, az a méret. Az nem baj, ha kicsivel hosszabb a szára, hiszen hamar belenő és derékbőségben is inkább a nagyobb méretet válasszuk, mivel azt lehet korrigálni egy nadrágszíjjal.

Címkék: